Hirdetés

Nem lesz diavetítés a Resident Evil 4 remake, ha ilyen PC-d van

|

Közzétette a Capcom a Resident Evil 4 remake gépigényét. Ha a Resident Evil Village gond nélkül futott, akkor ezzel sem lesz problémád.

Hirdetés

Bár a 2005-ös indulásakor szemrevaló volt a Resident Evil 4, nem mondhatnánk, hogy jól öregedett. Szerencsére ez a legújabb epizód, amit a Capcom teljesen modernizált, a videós összehasonlítások és a tesztünk alapján pedig csodás lett a látvány és a hangulat, ezt a változatot mindenkinek érdemes kipróbálnia

Már csak azért is, mert a Capcom feltámasztott túlélőhorrorja nem igényel atomerőművet, nagyjából hasonló követelményei vannak, mint a 2021-ben megjelent Resident Evil Village-nek. Ami igazából nem meglepő, hiszen ugyanaz az RE Engine dolgozik alatta.

Hirdetés

A március 24-én PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re megjelenő Resident Evil 4 remake még az ajánlott esetében sem igényel többet 16 GB RAM-nál és nincs szüksége combosabb VGA-ra a 60 fps/1080p kombóhoz. A  ray tracinget viszont már nem adják olyan olcsón szükség lesz legalább egy AMD Radeon RX 6700 XT vagy egy Nvidia GeForce RTX 2070 videokártyára. 

Furcsa módon a Capcom egyelőre nem árulta el, hogy a Resident Evil 4 remake mennyi helyet foglal a telepítés után, de nyilván egy SSD birtokában érdemes nekifutni. Íme a gépigény: 

Resident Evil 4 remake gépigény

Resident Evil 4 remake minimum gépigény

  • Op. rendszer: Windows 10 (64 bit)
  • Processzor: AMD Ryzen 3 1200 / Intel Core i5-7500
  • Memória: 8 GB RAM
  • Grafika: AMD Radeon RX 560 4 GB VRAM / NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB VRAM
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Resident Evil 4 remake ajánlott gépigény

  • Op. rendszer: Windows 10 (64 bit)/Windows 11 (64 bit)
  • Processzor: AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i7 8700
  • Memória: 16 GB RAM
  • Grafika: AMD Radeon RX 5700 / NVIDIA GeForce GTX 1070

Nálatok gond nélkül futni fog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)