Hirdetés

Nem lesz Dragon's Dogma PC verzió

|

Duzzogjunk durván, a Capcom beintett a PC-s játékosoknak.

Hirdetés

Aki esetleg tud külföldiül, és csak PC-vel tolja, és még szerepjáték kedvelő is, az néhány napja extázisba eshetett. Történt ugyanis, hogy egy - minden bizonnyal részeg - Capcom alkalmazott azt találta tweetelni, jön a Dragon's Dogma PC-re. Sajnos kamuzott.

Pedig a Dragon's Dogma nagyon jól teljesített anyagilag, és a Capcom amúgy is jómunkásember, már ami a PC verziókat illeti. Jelent esetben azonban egyelőre nincs tervben a Dragon's Dogma PC verzió, ami már csak azért is fokozottan pimaszság, mert a játék igen jófajta. Szerénységem még mindig képtelen leszakadni róla, pedig már háromszor kivégeztem...csak az a tróger UR Dragon szívat még mindig. Sebaj, legalább a kiegészítő készül, és ha beindul a franchise, talán majd a második rész kijön PC-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)