Hirdetés

Nem FPS lesz a Walking Dead: Survival Instinct

|

A Terminal Reality állítása szerint a Walking Dead: Survival Instinctet nem nevezhetjük belső nézetes lövöldözős játéknak.

Hirdetés

Ahogy a hírhedt interjúban is láthattuk, az AMC-féle filmsorozat alapján készült játékot belső nézetből játszhatjuk.

A szemfülesebbeknek viszont feltűnhetett, hogy a lövések száma nem volt FPS-hez méltó, ennek pedig nyomós oka van. Egyrészt az ésszerűség diktálja, hogy a hangra igen érzékeny zombik környezetében ne nagyon akarjunk hangzavart kelteni, másrészt, ahogy azt a fejlesztők kihangsúlyozták, a Walking Dead: Survival Instinct játékmenetében a túlélésen lesz a hangsúly. Glenn Gamble a következőképpen nyilatkozott arról, hogy miért nem sorolható a játék az FPS-ek közé:

"Valami mást akartunk," - mondta, "Ha bedobunk egy Call of Duty játékost a játékunkba, nem fogják sokáig bírni. Olyan játékot akartunk, ami realisztikusabbnak érződik, de ugyanakkor kicsit akciódúsabb, és nem lassítja a más komplex játékok esetében tapasztalható mikromenedzsment."

"Mndent, amit a műsorban láthattunk, át akartunk ültetni a játékba. Ha megnézzük a műsort, mindent megtesznek azért, hogy ne kelljen fegyvert használniuk. A harmadik évadban tulajdonképpen kézzel készült hangtompító van mindenen. Így próbáltuk átvenni."

"Csenben akarsz maradni. Ha megnézzük a műsort, három zombi már veszélyt jelent. A második évad részében ez Ricknek majdnem az életébe kerül."

A Walking Dead: Survival Instinct március huszonkettedikén jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és Wii U-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)