Hirdetés

Nem lesz GameOn!

|

Az eredetileg novemberben Londonban megrendezésre kerülő rendezvény sajnos elmarad.

Hirdetés

Rengeteg játékkiállítással találkozhattunk idén, újraéledt ez Electronic Entertainment Expo, nagy sikere volt a GamesCOM-nak is, valamint a Blizzcon is rengeteg embert megmozgatott. Ezek mind a nyár folyamán történtek megrendezésre, ahogy eredetileg a GameOn! is ebben az évszakban jött volna, de eltolták novemberre.

A HMV szervezte rendezvény Londonban került volna megrendezésre, ám a hivatalos honlapon található nyilatkozat szerint ezt sajnos már nem élhetjük meg. Akik már megváltották jegyüket az eseményre, azok természetesen a jegyirodákban visszakaphatják pénzüket. Sokat ugyan nem tudtunk arról, hogy milyen játékok képviseltették volna magukat a rendezvényen, de biztos sok jó dolgot tudhattunk volna meg, ahogy ez az ilyen expo-k esetén lenni szokott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)