Hirdetés

Nem lesz két ugyanolyan mosoly a S.T.A.L.K.E.R. 2-ben

|

Egy friss videóból kiderült, hogy a GSC Game World fejlesztői nem csak a fegyverek és az öltözetek apró részleteire fordítottak nagy figyelmet.

Hirdetés

Habár nincs gigantikus hype körülöte, azért jó eséllyel van egy elég népes rajongói tábor, amely már alig várja, hogy lecsaphasson a készülő S.T.A.L.K.E.R. 2-re, amin ráadásul a széria korábbi részein is dolgozó, ukrán csapat ügyködik, tehát valószínűleg a kaland hangulatával nem lesz probléma. Időközben érkezett egy friss videó, amiben Zakhar Bocharov, a stúdió egyik munkatársa mesélt ezt-azt a készülő játékról.

Hirdetés

A videóban több játékbeli öltözéket, illetve jó néhány fegyvert is megcsodálhatunk közelebbről, és szó esett két ikonikus frakcióról is, amelyekkel a folytatásban is találkozhatunk. A Duty és a Freedom csoportok két egészen eltérő nézetet vallanak a Zónával kapcsolatban, és ahogy az látható, másféle ruhákban is szeretnek flangálni a nem éppen barátságos területen.

Emellett pedig fény derült egy érdekes részletre is, Bocharov elmondása szerint ugyanis a S.T.A.L.K.E.R. 2-ben minden egyes karakternek egyedi fogsora lesz, így elméletileg nem is fogunk két ugyanolyan mosolyt vagy vicsort látni játék közben. A fejlesztők egy egyedi eszköz segítségével képesek viszonylag egyszerűen eltávolítani vagy kicserélni a fogakat.

Az alábbi anyagban meg is nézhetitek, hogyan tudják variálni az egyes szereplők fogsorait a srácok.

Szerintetek sokat dob majd ez az apróság a játék hangulatán, vagy felesleges az egész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)