Hirdetés

Nem lesz könnyű legyűrni Harley Quinnt a Gotham Knightsban

|

Stílusosan őrült bossharc során kell megküzdenünk az ikonikus gonosztevővel.

Hirdetés

Egyre több ízelítőt kapunk a Warner Bros. szuperhősökre és ellenfeleikre fókuszáló akció-szerepjátéka, a Gotham Knight játékmenetéből és cselekményéből. Miután legutóbb augusztusban láthattuk akció közben a kegyetlen Red Hoodot, a gamescomon is bepillantást nyerhettünk abba, milyen élmény vár majd ránk, amikor kezünkbe vesszük a kontrollert.

A Gotham Knights történetében Robint, Red Hoodot, Batgirlt és Nightwinget irányítva, egyedül vagy társunkkal vállvetve kell rendet tennünk Gotham városában, ahol természetesen felbukkannak az ismert gonosz karakterek, mint Agyagpofa, Mr. Fagy, na meg Harley Quinn, aki a jellegzetes fekete-piros szettjében, egy hatalmas kalapáccsal is megpróbálja széttrancsírozni hőseinket.

Hirdetés

A korábban bejelentettnél négy nappal hamarabb érkező játék legújabb videójában megnézhetjük, milyen fegyverekhez és eszközökhöz nyúl Harley Quinn, amikor megküzdünk vele egy bossharc során.

A Gotham Knights október 21-én jelenik meg PC-re és új generációs konzolokra, vagyis PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re, és a Warner Bros. korábbi nyilatkozata alapján nem lesznek benne mikrotranzakciós lehetőségek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)