Hirdetés

Nem lesz multi a ModNation Racers: Road Trip-ben

|

Ez ebben a formában ugyan nem igaz, de a "rendes" multit úgy tűnik nélkülöznünk kell majd.

Hirdetés

Sajnos a PS Vita-ra érkező ModNation Racers: Road Trip-ben nem lesz lehetőségünk a fej-fej melletti gumikoptatásra. Legalábbis ez derült ki Vernon Mollette II, a játék producerének beszámolójából. Mollette közölte, hogy a játék ugyan támogatni fogja az ad-hoc multiplayert-t, viszont online multiplayer opció nem lesz a kínálatban.

Bár bizonyos szempontból még is lesz, de csak a játékosok már előre lefutott versenyeik sablonjából kivágott "szellemekkel" lesz alkalmunk felvenni a versenyt, ami valljuk be, nem az igazi. Viszont, hogy legyen egy kis oázis a multi nélküli sivatagban azt is hozzátette, hogy online kapcsolat nélkül is gyűjtögethetjük majd a trófeákat a játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)