Hirdetés

Nem lesz Need for Speed: Underground reboot

|

A tegnap felmerült pletykát sajnos cáfolták: ha lesz is Need for Speed: Underground reboot, az nem idén fog megjelenni.

Hirdetés

Tegnap felbukkant egy logó az interneten, ami alapján azonnali találgatásba kezdett a sajtó. A pletyka szerint a Criterion titokban a Need for Speed: Underground újragondolt változatán dolgozik, folytatva ezzel a rebootolás ma oly népszerű trendjét.

Az értesülés hamisnak bizonyult: Alex Ward, a Criterion Games kreatív igazgatója egy twitteres üzenetben cáfolta, hogy bármi tervük is lenne az Undeground sorozattal. „Teljesen hamis. Remake-ek és rebootok? Továbbléptünk.” A sokatmondó üzenetet azonnal követte is egy másik: „Hadd tegyem még hozzá. Folytatások. Rebootok. Remakek. Volt már. Végeztünk ezzel.”

Bár sosem írta le, hogy a tegnapi pletykához kötődne a kijelentés, valószínűleg nem véletlen egybeesésről van szó. A második üzenetben azt is elrejtette, hogy valami teljesen új fejezeten dolgoznak, bár az erre vonatkozó kérdésekre már nem válaszolt. Marad a kíváncsi várakozás egy hivatalos bejelentésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)