Hirdetés

Nem lesz Nintendo Switch-exkluzív a Monster Hunter Rise

|

A játék producere egy interjúban számolt be róla, nem csak a kézi konzollal rendelkezők tolhatják majd az új Monster Hunter epizódot.

Hirdetés

Már egy hónap sem választ el minket a Monster Hunter következő részének debütálásától. A Rise március 26-án kerül a boltok polcaira, a felhajtás pedig egyre csak növekszik körülötte.

Ez persze nem ok nélkül történik, a legutóbbi előzetesből ugyanis megtudtuk, hogy nagyobb hangsúlyt kap a sztori és a karakterek is, de persze a szörnyekkel is bőven foglalkoztak a fejlesztők, azok is nagyobbak lesznek, mint valaha.

Hirdetés

Ilyen közel a megjelenéshez már nem számítottunk hasonló kaliberű bejelentésre, Ryozo Tsujimoto, a játék producere azonban egy GamesRadarnak adott interjúban elmondta, a switches verzión túl, már készülőben van egy másik Rise verzió is.

A Monster Hunter új epizódja ugyan sokáig csak a Nintendo kézi konzolján lesz elérhető, 2022-ben azonban valamikor befut majd a PC-s port is. Az interjúban Tsujimoto elmondta, hogy rengeteg rajongó kereste meg őket azzal, hogy a World után a Rise is kapjon PC-s kiadást. Elmondása szerint az előd, pláne az Iceborne kiegészítővel hatalmas siker volt, ezért nem akarják, hogy a rajongók, csak azért mert PC-n játszanak, ne élvezhessék a legújabb kalandokat.

Arról egyelőre nincs semmi hír, hogy Xboxra vagy PlayStationre terveznék-e a költöztetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)