Hirdetés

Nem lesz régiózáras a PlayStation Vita

|

Ennek értelmében bárhol is vásároljunk játékot a nagyvilágban, minden PlayStation Vita olvasni fogja.

Hirdetés

OFF: Elnézést a délelőtti technikai malőrért, sikerült orvosolni a hibát és gőzerővel igyekszünk pótolni az ennek következtében kialakult lemaradást.

A Sony elnöke, Shuhei Yoshida egy Twitter bejegyzésben erősítette meg, hogy legújabb kézikonzoljuk, a PlayStation Vita nem kap régiózárat, így a világ bármely pontján vásárolhatunk mind készüléket mind játékot hozzá, kompatibilisek lesznek egymással. Ennek köszönhetően a csak Japánban forgalmazott címekkel idehaza is nyugodtan játszhatunk majd (bár a legtöbb esetében nem árt, ha tudunk japánul). A nyugati régiókban még nem tudjuk mikor jelenik meg a készülék, de Japánban december 17-től lehet majd megvásárolni. A 3G-s verzió 29980 japán yenbe (kb. 80500 forint), míg a WiFi-s 24980-ba (kb. 67000 forintba) kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)