Hirdetés

Nem lesz Section 8 demo PC-re

|

Az igen ígéretes akciójáték, a Section 8 érdekes történeten alapul - a Section 8 "buggyant" katonái olyan ellenség ellen harcolnak, akik ellen a "normálisak" nem lennének képesek.

Hirdetés

A Section 8 egy igencsak látványos, Unreal Engine 3-as FPS, amelyet már sokan nagyon várnak.

Rossz hír azonban, hogy kipróbálni nemigen lesz lehetőségük a játékot. A Section 8 hivatalos fórumán ugyanis a Timegate (fejlesztő) emberei a következő kijelentést tették: "nem tervezzük Section 8 PC-s demo kiadását. Csak az Xbox 360-as demót készítettük el."

Így kicsit zsákbamacska lesz a PC-s játékosoknak a játék, amely pénteken egyébként megjelent. S voltaképp még az sem megoldás, ha Xboxon kipróbáljátok, hiszen az irányítás tuti más lesz PC-n...

Timegate, ez nem volt szép húzás...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)