Hirdetés

Nem lesz trilógia a God of War skandináv szála

|

A God of War Ragnarök lezárja a történet északi fejezetét.

Hirdetés

A Sony Santa Monica csodálatosan frissítette fel a God of War sorozatot 2018-ban, mely addigra már megélt három nagy, teljes értékű részt és számos spin-offot. Adná magát, hogy a skandináv mitológiában játszódó epizódokból is három készüljön, de a fejlesztőcsapat nem erőlteti ezt.

Ezúttal Eric Williams kapta a rendezői feladatokat, aki egy interjúban elárulta, a God of War: Ragnarök után nem készül több olyan rész a sorozatban, ami arra a területre vinne minket.

Hirdetés

A döntés logikus, hiszen már a játék címében is szerepel a Ragnarök, a skandináv világvége, mely számos mitológiai személy halálát okozza, özönvizet zúdít a világra, és más természeti csapásokat is hoz. 

"Nem hívhatunk egy játékot God of War Ragnaröknek úgy, hogy nem következik be benne a Ragnarök. Úgyhogy ez meg fog történni. Ezzel zárjuk a skandináv szériát."

- nyilatkozta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Jó kérdés, hogy ezt követően mi lesz a franchise sorsa. Az is lehet, hogy újabb pihenő következik, és a Sony Santa Monica egy újabb projekttel mutatja meg, mire képes. Akárhogy is, mind a God of War Ragnarök 2022-es megjelenését, mind a stúdió jövőbeli projektjeit izgatottan várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)