Hirdetés

Nem Lesz Unreal Engine 3 Nintendo Wii konzolon

|

Az Epic mindenható ura, Mark Rein nyilatkozott a next gen konzolokkal kapcsolatban és a Square Enix Unreal Engine 3 licenszéről.

Hirdetés

Egyelőre úgy néz ki, hogy Nintendo Wii rendszzeren nem találkozhatunk majd Unreal Engine 3 grafikus motort használó játékokkal, legalábbis Mark Rein ezt nyilatkozta. Elmondta továbbá, hogy igen nehéz rávenni a japán fejlesztőket arra, hogy mások által készített technológiákra álljanak át, de a Square Enix már igen komoly és nagy múltú cégnek számít, így sokat remélnek ettől az együttműködéstől. Mint ismeretes, a fejlesztő csapat már licenszelte a grafikus motort és valószínűleg a következő Final Fantasy játéknál már ezt is fogják használni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)