Hirdetés

Nem lesznek híres avatarok a következő Guitar Hero játékban

|

Úgy látszik az Activision megelégelte, hogy a sztárok úton útfélen beperelik.

Hirdetés

Visszakozik az Activision Guitar Hero ügyben. A jelenleg folyó perek ugyan még nem zárultak le, de az Activision úgy döntött, jobb a békesség. A következő Guitar Hero játék(ok)ban már nem lehet unlockolni a különféle sztárokat.

Arról megoszlanak a vélemények, vajon etikus-e, hogy Kurt Cobain nem csak Nirvana számokat énekel, viszont özvegye már a bíróságon próbálja bizonyítani igazát. A No Doubt, és Bon Jovi szintén nem nézték jó szemmel, ahogy az Activison digitális másukkal bánt, szóval áll a bál rendesen. Sztárok persze lesznek a következő Guitar Hero játékokban is, viszont ezentúl csak a saját dalaikat adják elő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)