Hirdetés

Nem mehet túl jól a Destruction AllStars, máris negyedére esett vissza az ára

|

A PS Plus debütálás után irgalmatlanul megnyirbálják a játék árát, eredetileg 80 eurós játék lett volna a Destruction AllStars. Nem jött be.

Hirdetés

Nem állítanánk, hogy üdvrivalgással fogadtuk, amikor a generációváltás mintegy járulékos hozományaként a stúdiók sorra bejelentették, hogy jócskán felkúszik a játékok ára. Az átlagosan 60 dollárért vagy 70 euróért kínált játékokért mostantól 70 dollárt, illetve 80 eurót kérnek, ami hazánkban azt jelenti, hogy az eddig 20-25 ezer forint körül mozgó megjelenési ár a next-gen címek esetében már alulról karistolja a 30 ezret.

Az emelésre persze szükség volt, a pénztárcánk azonban fájdalmas sóhajokat hallat azóta is. Akad azonban egy cím, mely üdítő kivételt képez majd. A Destruction AllStars a februári kínálat részeként debütált a PS Plusban, így az előfizetők egy ideje már próbálgathatják lezúzni a járgányaikat - ezt egyébként EndreMan is megtette streamünkben, érdemes lehet azt is lecsekkoni.

Hirdetés

Valószínűleg a játékot kiadó Sony is érezte, hogy az egyébként viszonylag élvezetes roncsderbiben azért nincs annyi kraft, hogy teljesárú exkluzívként kínálják. Ennek következtében a játékot fejlesztő Lucid Games egy posztban, a játék elkövetkezendő tartalmai mellett azt is bejelentette, hogy a tervezett 70 dolláros, avagy 80 eurós megjelenési ár helyett mindössze 20 dollárt/20 eurót kérnek majd a játékért.

A Destruction AllStars megjelenéskor produkált néhány igazán érdekes hibát, ezeket azonban a fejlesztők már javították. Aki kedveli a műfajt, az április 6-áig még behúzhatja a PS Plus előfizetés mellé, ezután pedig a már említett 20 dolláros/eurós áron tehet rá szert.

Nem lennénk egyébként meglepve, ha a jövőben ingyenessé válna a cím, hiszen a játékban található mikrotranzakciók eleve bevételi forrást nyújthatnak, de ahhoz játékosok is kellenek, akik egyelőre nem kaptak rá a játék ízére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)