Hirdetés

Nem minden az, aminek látszik - A gyilkos médium kritika

|

A spanyol rendező filmjében Cillian Murphy és Sigourney Weaver amolyan Mulder és Scully ügynökként paranormális tevékenységek leleplezésére specializálódnak, de a '90-es évek óta az igazság még mindig odaát van.

Hirdetés

Rodrigo Cortés az Élve eltemetve után újra hollywoodi nagyágyúkkal dolgozott együtt, megalkotva ezzel egy néhol igencsak sajátos hangvételű misztikus thrillert. Az X-aktás hasonlat sem véletlen, a szemfüles néző ugyanis a filmben elrejtve megpillanthatja a nagy sikerű sorozat védjegyévé vált plakát kissé módosított változatát, jelezve ezzel azt, hogy itt kicsit más lesz a felállás, mint az FBI ügynököknél volt.

A történet Margaret Matheson (Sigourney Weaver) pszichológus és Tom Buckley nevű asszisztense (Cillian Murphy) párosát mutatja be, akik az államokat járva profi szellem-és mítoszirtóként olyan helyszíneket látogatnak meg, ahol állítólagos természetfeletti tevékenységek garázdálkodnak.

A kritikát a linkre kattintva olvashatjátok tovább.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)