Hirdetés

Nem minden The Last Guardian fut majd 60fps-sel PS5-ön

|

Úgy tűnik, van egy fontos dolog, amire figyelnünk kell, ha magasabb képkockaszámot szeretnénk.

Hirdetés

Temérdek PS4-es játékot pörgethetünk majd a hamarosan debütáló PlayStation 5-ön is, ráadásul nemcsak a digitális változatokat, hanem akár lemezeseket is, feltéve persze, ha az optikai meghajtóval rendelkező gépet visszük haza.

Így természetesen a 2016-ban debütált, PS4-exkluzív The Last Guardian is simán elfut majd az újgenerációs konzolon, de nagy különbség lesz a játék digitális és kézzelfogható változata között a platformon.

Hirdetés

Az NX Gamer videója alapján ugyanis a játék digitális változata 30 fps-es korláttal rendelkezik PS5-ön is, viszont a lemezes verzió már képes lesz 60 fps-sel is futni, ami értelemszerűen jól érzékelhető különbséget jelent. Természetesen benne van a pakliban, hogy egy későbbi patch a digitális játék esetében is feljebb tolja azt a fránya korlátot, de jelen pillanatban úgy tűnik, hogy érdemes lesz megtartani a PS4-es lemezt.

Szerintetek elég a 30 fps a The Last Guardian élvezéséhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)