Hirdetés

Nem mindenki játszhat együtt az Aliens: Fireteam Elite-ben

|

Lesznek megkötések a Cold Iron Studios hangulatos kooperatív lövöldéjében.

Hirdetés

Először még csak egy rövidebb névvel, pár infóval és egy gameplay videóval mutatkozott be a Cold Iron Studios sci-fi co-op shootere, melyet érezhetően olyan játékok inspiráltak, mint a Left 4 Dead. Különböző kasztokból válogatva, háromfős csapatokban irthatjuk a savas vérű ellent 23 évvel az eredeti trilógia előtt, és várhatóan több mint húszfajta ellenféltípus lesz, köztük a Xenomorph számos variánsa is. A bejelentés óta már a projekt megjelenési dátuma is kiderült, viszont egy fontos kérdés még idáig megválaszolatlan maradt: mi a helyzet a cross-play támogatással?

Hirdetés

A GameSpotnak nyilatkozva árulta el a stúdió, hogy az Aliens: Fireteam Elite-et csak ugyanazon konzolcsalád tulajdonosai játszhatják majd együtt: a PS4 és PS5, illetve az Xbox One és Xbox Series S/X között lesz szabad az átmenet. A PC-sek eközben magukra maradnak.

Talán némi enyhülést jelenthet, hogy az Aliens: Fireteam Elite-ban lesznek MI által irányított botok is, akik beugranak, ha elszáll a csatlakozás vagy hiány van a csapatban, és lesz matchmaking is, szóval így sem maradunk társak nélkül. Augusztus 24-én kiderül, hogyan fog ez működni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)