Hirdetés

Nem mindenkinek kell megvárnia a Battlefield 2042 új megjelenési dátumát

|

Lesz lehetőség arra, hogy már a nagy nap előtt fejest ugorjunk a DICE friss lövöldéjébe.

Hirdetés

Sajnos nemrég elhalasztották a Battlefield 2042 megjelenését, ami a jelenlegi tervek szerint továbbra is ősszel esedékes, csak épp már nem októberben.

Tekintve, hogy nem hónapokkal lett eltolva a premier, sejteni lehetett, hogy nincsenek óriási problémák a játék körül, és ezt időközben az egyik fejlesztő is megerősítette nekünk, de egy konkrét dologgal kapcsolatban továbbra is akad egy kérdőjel.

Hirdetés

Hivatalosan ugyanis még mindig nem derült ki, hogy mikor kerülhet sor a Battlefield 2042 nyílt bétájára. Pletykák szerint szeptember végén, vagy október elején tarthatja meg a tesztidőszakot az EA, szóval lehet, hogy hamarosan ennek kapcsán is eloszlatják a kételyeket a srácok. Azonban érkezett egy újabb hír, mivel valaki arra volt kíváncsi a Twitteren, hogy mi a helyzet a Gold és Ultimate kiadást előrendelő játékosok korai hozzáférésével.

A játék vezető közösségi menedzsere, Freeman sietett a kérdező segítségére, és tisztázta, hogy a korai hozzáférés november 12-én indul. Ez azt jelenti, hogy a két drágább kiadás vásárlói kapnak egy kis előnyt a többiekhez képest, hiszen hivatalosan november 19-én debütál csak a játék.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)