Hirdetés

Nem nálad van a hiba, ha nem működnek az Xbox szolgáltatásai

|

Leállt a Game Pass és az Xbox Cloud Gaming, de még játékokat sem vásárolhatunk.

Hirdetés

Kellemetlen meglepetés érte azokat a Game Pass-előfizetőket, akik egy kis játékkal vezették volna le a csütörtöki nap fáradalmait: a játékok elindításakor a rendszer 0x803f900a hibát dob, és arra kéri a felhasználókat, hogy jelentkezzenek be, vagy újítsák meg az előfizetésüket.

Hirdetés

A probléma az xboxos és a PC-s Game Passnál egyaránt tapasztalható, de  nem merül ki ennyiben a szolgáltatáskimaradás: játékokat sem lehet vásárolni, továbbá akadozik az Xbox Cloud Gaming is.

A Game Passnek szentelt Reddit-csoportban olvasható poszt szerint olyanok is vannak, akik még a megvásárolt játékaikat sem tudják elindítani. A Microsoft hivatalos oldalán az áll, hogy a boltot és az előfizetéseket érintő hibát valamivel fél nyolc előtt  jelentették, s a cikk írásakor még dolgoznak a probléma megoldásán.

Úgy tűnik, hogy nálunk elkezdtek éledezni a szolgáltatások. Ha hasonlót tapasztaltatok, vagy akár ennek az ellenkezőjét, írjátok meg kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)