Hirdetés

Nem nálad van a hiba: tényleg akadozik a PlayStation Network

|

Számos online játék esetében akadnak problémák PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokon.

Hirdetés

Ma élesedett a PlayStation konzolok új rendszerfrissítése, de valószínűleg nem ez okoz fennakadást a PlayStation Network működésében. Tény ugyanakkor, hogy egyre több felhasználó jelzi, hiába szeretne játszani, nem tud csatlakozni.

Az Elden Ring esetében például azt írja egy hibaüzenet, hogy a játék nem tudja ellenőrizni a PlayStation Plus előfizetés meglétét. Mivel a fejlesztők eleve karbantartást jelentettek be mára, sokan úgy gondolták, pusztán ez húzódott a vártnál tovább (a fejlesztők jelezték is, hogy megcsúsztak), de ugyanúgy gondok akadnak a Call of Duty: Vanguarddal, és a Grand Theft Auto Online-nal is.

Hirdetés

A legtöbben arról írnak, hogy a játékok nem érzékelik a PlayStation Plus előfizetés meglétét. A hivatalos oldalon is látható, hogy a játékok, alkalmazások és szolgáltatások elindítása problémákat okozhat, valamint hogy a PlayStation Store-ban a vásárlás, a letöltés, a böngészés, a keresés, és a kódok beváltása nem működik egyetlen platformon sem.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Érdemes figyelni az imént linkelt oldalt és a PlayStation hivatalos közösségi médiás csatornáit, ahol biztosan jelezni fogják, ha a gondok elhárultak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)