Hirdetés

Nem nehéz kitalálni, ki inspirálta a Hood: Outlaws & Legends most bemutatott karakterét

|

Változatos és sokoldalú képességei miatt sok játékos kedvence lehet a nemrégiben megismert figura.

Hirdetés

Tavaly augusztusban írtunk nektek először a Hood: Outlaws and Legends-ről, mely a Focus Home Interactive felügyelete alatt készül a Sumo Digitalnál. Az akkori State of Play felhozatalból könnyen emelkedhetett ki, azóta viszont nem sokat hallottunk az előrehaladásról.

A csendes fejlesztés azonban nem ok arra, hogy megfeledkezzünk a játékról, ezért bele is tettük a 2021-ben legjobban várt multiplatform játékokkal foglalkozó videónkba. (A Hood: Outlaws and Legends rész 4:38-tól kezdődik.)

Hirdetés

Most végre kaptunk egy videót a fejlesztőktől, amiben egy, a jövőben valószínűleg nagyon népszerű karaktert mutattak be. Ranger megalkotásakor erősen inspirálta őket Robin Hood, az angol folklór egyik legismertebb karaktere, a tolvajok fejedelme.

Ranger a Hood: Outlaws and Legends íjász mesterlövésze lesz. Feladata, hogy távolról segítse csapattársait a feladatok elvégzésében. Fegyvere képességeivel alkalmas lesz felderíteni területeket, eliminálni ellenségeket, sőt, az ultijával erős területi sebzést is okozhat.

A fejlesztők elmondták, Ranger megfelelő használatához sokat kell majd tanulniuk a játékosoknak, ez azonban megtérül, hiszen nagyon hasznos része lehet majd bármilyen összeállítású csapatnak.

A Hood: Outlaws and Legends-re már nem kell sokat várni, 2021. május 10-én jelenik meg Xbox One-ra, Xbox Series gépekre, PlayStation 4 és 5-re, továbbá PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)