Hirdetés

Nem nyílik a Fekete Szem - csúszik a Demonicon megjelenése

|

Ezer lóval sem lehetne közelebb ráncigálni a következő DSA-szerepjáték premierjét.

Hirdetés

Ha nem csődöl be idejekorán a The Games Company, és nem rántja magával a berlini Silver Style stúdiót, akkor már javában a sokadik végigjátszásunk alkalmából merészkedhetnénk Aventuria mesés birodalmába a The Dark Eye: Demonicon keretein belül.



A Das Schwarze Auge licenc alapján készülő szerepjátékot, és annak fejlesztőit végül a Kalypso Media karolta fel, ám a tulajdonosváltás egyúttal a projekt teljes átalakulását is magával vonta, így most egy felülnézetes RPG helyett a Witcher játékok komor hangulatát megcélzó akció-RPG az, amit várhatnak a legnépszerűbb német szerepjáték világ rajongói.

Sezlon, kazán, Gézám... tárulj!


A PC mellett Xbox 360, valamint PlayStation 3 konzolokra is érkező The Dark Eye: Demonicon (vagy egyszerűen csak Demonicon) a tragikus sorsú testvérpár, Cairon és Calandra történetét meséli el. Legutóbb még arról szólt a fáma, hogy legkésőbb ez év végén, ám most már a következő esztendő első negyedévét érdemes észben tartani, mint a megjelenés legkorábbi intervallumát.
Hőseink sorsába démonok kavarnak bele alaposan, akik egyik kellemetlen helyzetből a másikba keverednek, és többnyire két rossz közül lesznek kénytelenek választani. Ha minden igaz, döntéseik hatással lesznek egész Aventuria jövőjére.

A kiadó a csúszásról szóló rossz hír mellé fájdalomdíjként nyolc új képet pakolt, amelyeket kivétel nélkül megtaláltok a galériában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)