Hirdetés

Nem örülnek a GTA Online játékosai, hogy a Rockstar még több pénzt akar kifacsarni belőlük

|

Azért talán a Rockstar is számíthatott arra, hogy nem mindenki fogadja majd kitörő örömmel a GTA+ előfizetés bejelentését.

Hirdetés

Már eddig is egyértelműen jövedelmező vállalkozás volt a nemrég ismét megszépült Grand Theft Auto V a Rockstar Games számára, hiszen a játék nem egy, hanem három különböző konzolgenerációhoz tartozó gépen játszható, és nem mellesleg a Grand Theft Auto Online is szépen tejel.

Ám a készítők nem érték be ennyivel, és a napokban bemutatták a GTA+ nevű szolgáltatást, ami tulajdonképpen egy hasznos apróságokat kínáló előfizetés a PS5-ön és Xbox Series konzolokon játszók számára. A visszajelzések alapján viszont gyanítható, hogy rajongótábor enélkül is jól meglett volna.

Hirdetés

Sokan a Twitteren fejezték ki nemtetszésüket, kiemelve azt, hogy habár a játék évek óta elképesztően sikeres, és brutálisan sok példány talált gazdára, a Rockstar még mindig azzal van elfoglalva, hogyan vehetné rá az emberek további költekezésekre. Persze az előfizetés opcionális, és nem is túl jogos azért szidni egy vállalatot, mert pénzt szeretne termelni, de jelen esetben sajnos tényleg igaz, hogy alaposan túlzásba vitték a dolgot a srácok.

Az is felmerült már, hogy a csapat esetleg exkluzív korai hozzáférést fog adni a GTA+ előfizetőinek bizonyos új tartalmakhoz, és a főként a Rockstar játékaival foglalkozó Tez2 a jelek szerint már talált is erre példát a GTA Online-ban.

Akadt olyan, aki szerint a Rockstar már elárulta a Red Dead közösségét, és most a GTA-s táboron van a sor. Sőt, arra kérte a fejlesztőket, hogy szimplán vonják vissza az előfizetésre vonatkozó terveket, és kérjenek elnézést a rajongóktól.

Előfordulhat, hogy a tavalyi remasteres fiaskó után a Rockstar inkább nem kockáztatja az arcvesztést, de sajnos az is lehet, hogy végül a pénz fontosabbnak bizonyul. A GTA 6 érkezése talán kiengesztelheti a rajongótábor egy részét, de sanszos, hogy már most is szép számmal vannak olyanok, akik végleg elfordultak a sorozat mögött álló stúdiótól.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ti mit gondoltok, el kéne törölni az előfizetést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)