Hirdetés

Nem sikerült túl jól a Scavengers startja

|

A játék szombaton mindenki számára elérhetővé vált, de máris ellepték a csalók.

Hirdetés

Most már különösen nehéz betörni a battle royale-piacra, valami valóban újítót és élvezeteset kell mutatnia annak, aki megpróbálkozik ezzel. A Midwinter Entertainment a napokban lőtte fel a Scavengers szervereit, melyhez először Twitch dropok formájában kínált hozzáférést, majd megnyitotta a kapukat minden PC-s játékos számára.

A Steamen jelenleg az értékelések 55%-a pozitív, ami nem azt sugallja, hogy méltó kihívót kapott a Fortnite és a Warzone. Az egyelőre félkészen kiadott játék közössége nem elégedett a játékmenettel, de hibákra és csalókra is sokan panaszkodnak.

Hirdetés

A Scavengers megpróbált mindent összegyúrni, ami a multis játékokban az elmúlt években megjelent: PvE-t, PvP-t, egyedi tulajdonságokkal rendelkező karaktereket. A játékosok elsősorban a fejlődési rendszert bírálják, mivel egyértelmű, hogy azok, akik többet játszanak, nagyobb előnnyel indulnak, és elnyomják a kezdőket. Szintén sokan emeltek szót a meccsek végjátéka ellen, mert akik előbb érnek a menekülési pontra, simán levadászhatják a később érkezőket. Olvasni olyan értékeléseket is, amikben falakon átlövő NPC-kre, balanszolatlanságra, a lootra, és az egyedül játszás lehetőségének hiányára is panaszkodnak.

Mindenesetre mivel ingyenes, egy próbát megérhet, de nem lennénk meglepve, ha napokon belül elillanna az érdeklődés. Az elmúlt 24 órában kb. 16 ezer volt az egyszerre játszók száma, ami nem rossz kezdésnek; meglátjuk, hogy alakul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)