Hirdetés

Nem stimmel minden a Crysis Remastered új PC-s frissítésével

|

Az újdonságok és javítások mellett hozott egy elég feltűnő bugot is a patch.

Hirdetés

A Nintendo Switch-es verzió után végre PC-re és két másik konzolra is elérhetővé vált a Crysis Remastered, így megújult köntösben tért vissza közénk a 2007-es játék, ami a maga idejében alaposan megizzasztotta a gépeket. Nem olyan régen pedig befutott a remaster PC-s verziójához egy friss patch, ami alapvetően hasznos dolgokat hozott, de ha minden igaz, akkor egyúttal tönkre is tett egy fontosabb apróságot.

Hirdetés

Az 1.2.0-s számos változással és hibajavítással dobta fel a Crytek kipofozott játékát, ráadásul még a teljesítményt illetően is sikerült néhány jótékony változtatást eszközölni. Ám a DSOGaming beszámolója szerint a patch teljesen tönkre vágta a játék fizikájának egy részét, aminek az lett az eredménye, hogy a növényzet nem igazán reagál a külső hatásokra, így karakterünk például simán átsétálhat egy bokron anélkül, hogy a levelek akár egy picit is megmozdulnának.

Az alábbi videó jól be is mutatja, hogy miről van szó:

Nektek feltűnt ez a hiba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)