Hirdetés

Nem számít az E3, idén is lesz Summer Game Fest

|

Az E3 után a nyár másik nagy virtuális expójáról is érkeztek részletek.

Hirdetés

A tavalyi kihagyás után idén megújulva, teljesen virtuálisan és belépődíj nélkül tér vissza az E3 június 12. és 15. között, a résztvevők listáján pedig olyan neveket olvashattunk, mint a Nintendo, az Xbox, a Ubisoft, a Capcom, a Take-Two Interactive és a Warner Bros. Games. De nem fúj visszavonulót az expót tavaly helyettesítő Summer Game Fest sem: az esemény házigazdája, Geoff Keighley pár hete erősítette meg, hogy 2021-ben is megtartják a show-t, a korábbihoz képest sokkal sűrűbb felhozatallal. 

Hirdetés

Keighley Twitteren jelentette be, hogy a Summer Game Fest június folyamán kerül megrendezésre, tehát a tavalyi eseménysorozat három hónapos időintervallumát lecsökkentették egyre. Exkluzív bejelentésekre, hírekre, trailerekre, livestreamekre, interjúkra és kérdezz-felelek panelekre számíthatunk egész júniusban, természetesen teljesen ingyen. Ezeken felül ott lesz Day of the Devs: Summer Game Fest Edition is a Double Fine Productions és iam8bit támogatásával, amely a szervezők által kiválogatott játékokra és stúdiókra vetít nagyobb reflektorfényt. Aki szeretne csapatával jelentkezni, az április 9-ig megteheti egy Google Űrlap kitöltésével

Keighley egyelőre nem árulta el, hogy a nagyobb vállalatok közül kiket sikerült beszervezni, de azt ígérte, hogy a közeljövőben leleplezik a résztvevőket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)