Hirdetés

Nem szép dolog kaszabolni a gyerek jediket, de a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagában jól jöhet

|

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga halhatatlansággal áldotta meg a padawanokat, ami mindenképpen emberbarát gesztus, de más haszna is van.

Hirdetés

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga bejelentésekor még senki sem hitte volna, hogy ennek a játéknak ennyire erős harcrendszere lesz. A Devil May Cry játékosok is megirigyelhetnék azokat a kombókat, amiket a kockásított harctéren összehoznak egyesek.

A kombók végtelen szabadságának köszönhetően gyakorlatilag a végtelenségig maradhatunk a levegőben, már ha kibírja az ellenfél. Itt jönnek képbe a padawanként ismert gyerekek, akikre köztudottan szomorú sors várt A sithek bosszúja során. Persze itt nem kell ilyen sötét dolgokra gondolni azonnal, a gyerekbarát megoldás egészen furcsa új lehetőséget nyitott meg a játékélmény szempontjából.

Hirdetés

A jedi növendékeket ugyanis a fejlesztők végtelen életponttal áldották meg, aminek köszönhetően a végtelenségig lehet csapkodni őket. Egy Red Orb nevű felhasználó rájött, hogy így tulajdonképpen repülhetünk is a karaktereinkkel, és komoly szakadékok felett is átjuthatunk. Ő ezt a technikát elnevezte Child Flightnak.

Az akciójátékok szerelmesi imádni fogják a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagát, és ezért nem tudjuk hibáztatni őket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)