Hirdetés

Nem szereted Laylát az Assassin's Creed játékokban? Ez hamarosan megváltozhat

|

Az aktuális jelenkori főszereplő is nagyobb figyelmet kap az Assassin's Creed Valhallában.

Hirdetés

Bár az Assassin's Creed játékokban a legtöbb időt a múltban töltjük, valamennyit a jelenben is mászkálnunk kell. Az animusos körítésre szükség volt ahhoz, hogy magyarázhatóak legyenek a témaváltások, idő- és térbeli ugrálások, de a jelenkori főszereplők a harmadik részben elbúcsúztatott Desmond kivételével nem lopták magukat a játékosok szívébe (és róla is megoszlanak a vélemények).

Hirdetés

Az Origins, az Odyssey és a Valhalla modern szálában Layla Hassan áll a középpontban, aki a legutóbbi részben már egészen fontos eseményeket élt át. Miután egy rajongó jelezte, hogy ő annyira nem kedveli Laylát, Darby McDevitt, a Valhalla narratív vezetője megesküdött, hogy hamarosan megváltozik a véleménye róla. Hozzátette, nem abba kell belegondolni, hogy a fejlesztők minden döntése tetszik-e nekünk, hanem hogy próbáltak-e valami érdekeset tenni. Nem tudnak mindenkinek megfelelni, de azt megmutathatják, hogy nem sajnálták az energiát.

Nektek hogy tetszik Layla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)