Hirdetés

Nem szűnik meg a Digital Reality - de akkor mi van?

|

Sajtóközleményt kaptunk, amelyben a Digital Reality leszögezte, hogy nem szűnnek meg. Az új Imperium Galactica játék fejlesztését viszont felfüggesztették.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy a Digital Reality bezárásának híre terjeng, akkor saját értesüléseink szerint annyit lehetett tudni, hogy "a támogatást megvonták".

Most hivatalos sajtóközleményben értesített minket a Digital Reality, amelyben kijelentik, hogy nem igazak a cég megszűnéséről szóló hírek, rádásul a cég fő támogatója a Docler cégcsoport továbbra is a játékfejlesztő stúdió mögött áll. Ennek ellenére az a szomorú bejelentés, hogy az új Imperium Galactica projekt munkálatait felfüggesztették.

A közlemény arról számol be, hogy Peller András, a cég ügyvezető igazgatója szerint a projekt törlése nem pénzügyi, likviditási okokkal, hanem szakmai indokokkal magyarázható. Eszerint a fejlesztés nem úgy haladt, amely a folytatást indokolta volna, de csak és kizárólag erről a címről van szó, a tulajdonosok megkezdték a tárgyalásokat a csapat további munkáinak folytatását illetően. Az Imperium Galactica fejlesztésén eddig dolgozó szakembereket lehetőség szerint a Docler cégcsoport kívánja a továbbiakban alkalmazni.

Az 1991-ben összeállt csapat mára legendás értékű, nagyon örülünk neki, hogy nem igazak a bezárásról szóló hírek, ugyanakkor az Imperium Galactica bukása kövér könnycseppet érdemel. Szerintetek is kár érte?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)