Hirdetés

Nem támogatja az offline játékot a PlayStation 5 egyik nyitócíme

|

Sem PC-n, sem a Sony konzolján nem futtatható majd offline módban a Godfall.

Hirdetés

Manapság már elég sok, alapvetően egyjátékos kalandot kínáló játékban találkozhatunk olyan funkciókkal, amelyekhez állandó internetkapcsolat szükséges, és például be kell jelentkeznünk saját fiókunkba, hogy elérhetőek legyenek bizonyos apróságok. Ugyan vannak pozitív hozadékai ennek az egésznek, de sokan továbbra is egyedül, offline szeretik pörgetni játékaikat, és gyakran hangot is adnak ezen igényüknek.

Hirdetés

A Godfall csapata a Twitteren erősítette meg, hogy a játékhoz kelleni fog az internetkapcsolat, viszont ennek ellenére nem egy live service címről van szó. Tekintve, hogy a játékban kooperatívan is kalandozhatunk majd, ez nem is annyira meglepő, viszont a tweet alapján nyilvánvaló, hogy még akkor is online kell lenniük a játékosoknak, ha magányos farkasként szeretnék bejárni a Godfall fantasyvilágát.

A megerősítést követően többen is nemtetszésüket fejezték ki a Twitteren, ami némileg érthető is, de talán még egy picit korai lenne egyenesíteni azokat a kaszákat, hiszen simán előfordulhat, hogy a fentiek dacára végül bekerül majd egy offline mód is.

Titeket mennyire zavar az, ha egy játék állandó internetkapcsolatot vár el?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)