Hirdetés

Nem tér vissza Leon korábbi hangja a Resident Evil 4 remake-ben

|

Persze azért így is valószínű, hogy a Capcomnak sikerült egy megfelelő színészt találnia a régi-új Resident Evilhöz.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a Capcom még nem végzett a klasszikus Resident Evil-játékok újraalkotásával, ugyanis a második és a harmadik felvonás remake-je után hasonló gondoskodásban részesül a sokak által kedvelt negyedik epizód is. Az első kedvcsináló egész jó képet adott arról, hogyan is fog kinézni a felújított kaland, de azért még van jó néhány kérdőjel a projekt körül.

Például nem tudjuk még, hogy ki szólaltatja majd meg a főszereplő Leont, akinek a Resident Evil franchise történelme során számos hangja volt már.

Hirdetés

Az eredeti Resident Evil 4-ben Paul Mercier kölcsönözte neki a hangját, de a hatodik részben és más alkotásokban már Matthew Mercer hangján szólt meg Kennedy. Egy nevet viszont látszólag lehúzhatunk a listáról, ugyanis Mercer a Twitteren erősítette meg, hogy a remake-ben nem őt fogjuk hallani.

Jelen állás szerint az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy ahogy a második rész remake-jében és az Infinite Darkness szériában, úgy bizony a jövőre érkező remake-ben is Nick Apostolides fogja Leont szinkronizálni. A rajongók valószínűleg elégedettek is lennének ezzel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)