Hirdetés

Nem tetszik a Gears Tactics jutalomrendszere? Próbáld ki ezt a modot!

|

Ezzel a rajongói alkotással nagyon könnyedén javíthatunk a kapott loot boxok minőségén.

Hirdetés

Korrektül sikerült a Gear of War spin-offjaként megjelent Gears: Tactics, ami az eszeveszett lövöldözés helyett ezúttal jóval taktikusabb összecsapásokkal lepte meg a rajongókat. Most pedig valaki előállt egy megoldással egy olyan problémára, amely valószínűleg elég sokakat zavart eddig.

Hirdetés

Ugyan a Gears: Tactics nem tartalmaz mikrotranzakciókat, azért előrehaladás közben így is nyitogathatunk loot boxokat a minél jobb zsákmány reményében. Ám az a helyzet, hogy az egyes missziók során elvégzett feladatokért cserébe a játék common vagy uncommon, vagyis nem túl ütős minőségű dobozkákkal szúrja ki a szemünket, aminek nem biztos, hogy mindenki örül.

Ezt az apróságot igyekszik helyretenni Leeyuan03 modja, ami szimplán kicseréli a jutalmakat, így a feladatok teljesítéséért rare, epic vagy akár legendary szintű loot boxokat vághatunk zsebre, ami azért egyből jobban hangzik. Ha kipróbálnátok ezt a rajongói kiegészítést, akkor innen könnyedén le is tölthetitek azt.

Ti mennyire vagytok elégedettek a Gears: Tactics jutalomrendszerével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)