Hirdetés

Nem törlik a Halo Infinite Xbox One-os verzióját, a 343 Industries mindenkit megnyugtatott

|

Úgy tűnik, valahogy mégis meg fogják oldani, hogy gond nélkül fusson az alap Xbox One konzolokon is az a Halo Infinite, amivel egyelőre még a PC-k sem boldogulnak.

Hirdetés

A napokban felröppentek pletykák, amelyek szerint a Halo Infinite akár 2022-ig is csúszhat, mivel egyszerűen nem bír el a játékkal a sima Xbox One konzol. Arról írtak a magukat bennfentesnek mondó szivárogtatók, hogy a Halo Infinite assetjei nem töltenek be időben One-on, annál is sokkal aggasztóbb a helyzet, mint amit a PC-s demóban láttunk. Éppen ezért elvileg a fejlesztő 343 Industries az Xbox One-os kiadás törlésé fontolgatta. Nos, most végre az illetékesek is megszólaltak a témában.

Hirdetés

John Junyszek, a 343 Industries közösségi menedzser a Twitteren írta meg, hogy minderről szó sincs, és nem szabad semmiféle "szivárgásnak" felülni, nem fog változni a 2021-es megjelenési dátum (ennek azért várjuk ki a végét, de annyi bizonyos, hogy most még nem terveznek további csúszást), továbbá nem fognak módosítani a megjelölt platformokon sem, vagyis a Halo Infinite PC-re, Xbox Series X-re, és Xbox One-ra is megjelenik.

Kíváncsian várjuk, hogy sikerül majd mindezt összehozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)