Hirdetés

Nem tud elég PS2-t és PSP-t gyártani a Sony

|

Hiába a PS Vita felhajtás, a népeknek kellenének a régebbi konzolok.

Hirdetés

A Sony újdonságáról többször értekeztünk már a DVD-s kerekasztalban is, de úgy tűnik, hogy a relatíve magas áron bevezetett Vita és a hozzá tartozó teljes árú játékok nem tudják eltéríteni a PS2 és PSP igényeket. Jack Tretton, az SCEA feje  a PSP jövőbeni támogatásával kapcsolatban nyilatkozott, mely érintette a PS2-t is: "A PSP folytatja pályafutását, 129 dolláros áron, de jelenleg nagyobb igény mutatkozik iránta, mint amennyit ki tudunk elégíteni.

Ugyanez igaz a Playstation 2-re, melyet addig fogunk forgalmazni, ameddig igény van rá, és profitképes a termék. A PSP-vel is ugyanez a szándékunk." Érdekes azonban, hogy Tretton nem beszélt a játékokról, csak a forgalmazásról, és az eladások számai alapján egyik eszköz sem volt meghatározó. Ugyanakkor a gyártás mellett szól, hogy a beruházás költségei már régen megtérültek, és ahogy látható, nagyobb az igény, mint az előállítható mennyiség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)