Hirdetés

Nem tudnád helyesen megtippelni, a kritikusi pontszámok szerint melyik az év legjobb játéka

|

Magasan végzett az Elden Ring és a God of War Ragnarök is, mégis volt ezeknél jobb.

Hirdetés

Már csak egy-két játék érkezik idén, és valószínűleg egyik sem fog hirtelen a Metacritic összesített listájának elejére ugrani - nem nézzük ki ezt a High on Life-ból, és nem gondoljuk, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt next-gen változatától félnie kellene az első helyezetteknek.

Így hát időszerűnek éreztük, hogy vessünk egy pillantást a kritikusi pontszámok szerinti rangsorra - és egyúttal megerősítsük magunkat abban, hogy jó ötlet volt évekkel ezelőtt elhagyni a pontozást.

A 2022-es összesített toplista második, harmadik és hetedik helyén az Elden Ring, a negyedik, ötödik és hatodik helyen pedig a Persona 5 Royal különböző változatai állnak. A God of War: Ragnarök PS5-ös változata a nyolcadik, elődjének PC-s kiadása a tizedik helyet szerezte meg, a kilencedik pedig a The Stanley Parable: Ultra Deluxe Xbox Series X-es verziója. De akkor mi az első?

Hirdetés

Nos, kilenc teszt átlaga alapján a Portal Companion Collection, ami 96 pontot ért el. Ez a két Portal játék switches átiratának gyűjteménye, ami bár valóban élvezetes és játszható a platformon, és a felhasználók is 8.0-t ítéltek meg neki, mégis megmosolyogtató a pozíciója.

Felhasználói pontszámok alapján az év legjobbja 9.5-tel a Dynasty Warriors 9 Empires Xbox Series X-en,  majd 9.3-mal a MADiSON következik, ugyanezen platformon. Előbbi a kritikusok pontszámai alapján 64-es átlagon áll, utóbbinak 75 pont az átlaga.

És nálatok mi az év legjobbja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)