Hirdetés

Nem tudod, futna-e egy játék a gépeden? A Windows megmondja

|

Egy a PC-s tábor számára nagyon hasznos új funkcióval bővült az Xbox alkalmazás.

Hirdetés

A Microsoft egy egyszerű címkét csapott hozzá a PC-s játékokhoz az Xbox alkalmazáson belül, ami sok fejfájástól óvhatja meg az érdeklődőket. Egy új funkciónak köszönhetően ugyanis az alkalmazás kijelzi, hogy mely játékokat futtathatja megfelelően a gépünk.

Fontos itt megjegyezni, hogy egyelőre csak limitáltan működik a funkció, így csak néhány játéknál látható a címke. A többinél egyelőre azt kapjuk vissza, hogy "a teljesítményfelmérés még nem elérhető", de a kezdet már bíztató.

Hirdetés

Ugyan a fenti jelzés kicsit kellemetlen, de egyben biztosít is minket arról, hogy nem egy egyszerű hardverigény-ellenőrzésről van szó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Úgy néz ki, hogy a Microsoft saját hardver- és szoftver kompatibilitási adatbázist épít, ami nagy segítséget jelenthet a vásárlóknak. Így nem kell majd olyan eszközökhöz fordulnunk, mint a Can You Run It, ha nem vagyunk biztosak a hardvereink képességeiben.

A Microsoft egyelőre még nem adott ki semmilyen hivatalos közleményt a rendszer kapcsán, így nem tudjuk, hogy pontosan mi alapján is méri fel a PC-k teljesítményét, vagy hogy az "ez remekül fut majd a gépeden" címke mit is takar pontosan. Reméljük, hogy nem váratnak minket sokat a válasszal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)