Hirdetés

Nem tudod, mi zabálja a szabad helyet? Lehet, hogy ezért fogy rohamosan

|

Egy játékos 23 GB-nyi jelentést talált, amik az Outriders összeomlásaikor keletkeztek.

Hirdetés

A People Can Fly folyamatosan dolgozik azon, hogy az Outriderst jobbá tegye, azonban nem sikerült még minden hibát javítani - könnyen előfordulhat, hogy egyik pillanatról a másikra üres lesz az inventorynk, de összeomlásokból sincs hiány. Ezeket a játék naplózza, és a C: meghajtón, egy rejtett mappában tárolja.

A probléma, hogy ezek a naplófájlok rengeteg helyet foglalnak: mint arra egy játékos a napokban rájött, akár 23 GB-ot is leszívhatnak. Az Unreal Engine-es játékok általában dokumentálják az összeomlásokat, hogy a fejlesztők könnyebben kideríthessék azok hátterét, de 23 GB túl soknak tűnik.

Hirdetés

Ha megnéznéd, mennyit vesz el, a Felhasználók/[Felhasználóneved]/AppData/Local/Madness/Saved mappát keresd meg (a Madness az Outriders kódneve). A fájlokat bátran törölheted a mappából, a játék változatlanul futni fog, és ha esetleg újabb összeomlásokat tapasztalsz, nézz vissza, hátha megint keletkezik pár gigányi fölösleges adat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)