Hirdetés

Nem túl Wiidám történet...

|

A CNN Money egyik munkatársnője, Krysten Peek a minap saját tapasztalatát osztotta meg a nagyérdeművel, amely egy Nintendo Wii vásárlása körül forog. A hölgy a barátjának szeretett volna szép karácsonyi meglepetést, ám majdnem pórul járt.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy az Amerikában is hiánycikknek számító konzolból épp neki jutott az utolsó darab azon a bizonyos napon egy áruházban. A gond ott kezdődött, hogy a hölgy mögött kígyózó sorok álltak. Mikor azonban kiderült, hogy elfogyott az összes gép, és Krystennél van az utolsó, a tömeg enyhén felbőszült, és nemcsak magasabb árat kezdtek ajánlgatni a Wiiért, de még sértegették is.

"Amint épp a kijárat felé sétáltam, az elégedetlen vásárlók megragadták a táskámat. Úgy viselkedtek, mintha legalábbis oda szeretném adni a tartalmát. Természetesen semmi esetre se váltam volna meg a két órás sorbanállás gyümölcsétől. Szerencsére a biztonsági őr időben közbelépett és kimenekített a káoszból. Kikísért az utcára, ám a tömeg követett. Az őr kénytelen volt rendőrkocsit hívni, hogy végül azzal hajthassak el a helyszínről a munkahelyemre."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)