Hirdetés

Nem úszta meg a Saints Row reboot sem a késési hullámot

|

Az első hivatalos közlemény nagyon érdekesen írta körbe az új megjelenési időszakot, de aztán gyorsan konkretizálták a dolgot.

Hirdetés

Az Embracer Group, vagyis a Koch Media anyavállalata (ami a Deep Silver kiadó tulajdonosa) a legutóbbi pénzügyi jelentésében közölte a szomorú hírt: a Saints Row reboot nem fog megjelenni az eredetileg tervezett 2022-es év februárjában. A kérdés már csak az, hogy akkor mire számíthatunk.

Az igazi probléma kezdetben az volt, hogy az Embracer olyan sablonos sajtóközleményt adott ki, hogy még tippünk sem lehet. A csúszás jelenthetett néhány extra hónapot, de akár több mint egy évet is.

Hirdetés

A közleményben az szerepelt, hogy az új megjelenési időszak a 2022-es/2023-as üzleté év lesz, ami a gyakorlatban a 2022 márciusától 2023 áprilisáig terjedő időintervallumot jelenti. Tehát itt még azt gondoltuk, hogy lehet, már jövő áprilisban játszani fogunk a cuccal, de az is elképzelhető, hogy 2023-ig semmit nem kapunk belőle.

"Úgy döntöttünk, hogy a termékek minőségének előtérbe helyezése, és a játékosok, dolgozók és részvényesek számára optimális végkifejlett elérése érdekében eltoljuk a megjelenését több címűnknek is. Ezek között ott van a Saints Row és egy még be nem jelentett projektünk is."

- szól az indoklás. Az a bizonyos be nem jelentett játék egyébként valamikor az utolsó negyedévben jelent volna meg, de az is átcsúszott a 2022/2023-as üzleti évre.

Később azonban az új Saints Row játék hivatalos weboldalán is megjelent egy közlemény Jim Boone, a Volition kreatív vezetője tollából, ebben pedig konkretizálták a dolgot: az új tervek szerint egészen pontosan 2022. augusztus 23-án érkezik meg a játék, ami ezek alapján körülbelül fél évet csúszik.

Sajnos nincs mit tenni, türelmesen kell várni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)