Hirdetés

Nem várt műfajban készülhet el a következő Horizon-játék

|

Nem épp egy ilyen Horizon-játékra számítottunk, de a koncepció mindenképpen nagyon érdekesnek tűnik.

Hirdetés

A dél-koreai MTN pénzügyi magazin információi szerint az Sony összeált a Guild Wars társfejlesztőjével és kiadójával. A Sonyhoz és az NCSofthoz közelálló forrás azt állítja, hogy a cél egy, a Horizon univerzumra épülő MMO felépítése, amit Project H-ként emelegetnek.

A játék még nem áll aktív fejlesztés alatt, de az NCSoft jelenleg is keres kollégákat a meló beindításához. A Guerrilla Games egyébként tavaly, még a Forbidden West megjelenése előtt keresett kollégákat MMORPG tapasztalatokkal.

Az NCSoft 2002 óta dolgozik együtt a Blizzard veteránok alapította ArenaNettel, és segítettek a stúdiónak felépíteni és kiadni az első Guild Warst, annak kiegészítőit és folytatásét. A cég egyébként kifejezetten érdekelt a mobilos MMO-kban, így nem kizárt, hogy egy zsebrerakható online élményről van szó.

Hirdetés

Utóbbi feltételezést egyébként az is erősíti, hogy tavaly a PlayStation kirakott egy vezető producernek szóló álláshirdetést egy mobilos projekthez. Véletlenül pont akkor kerestek egy koreai fordítót is. Micsoda egybeesések vannak mostanában a Sony körül, nem?

Mindettől függetlenül nem érdemes készpénznek venni a fentieket, és még ha minden igaz is, akkor is valószínűleg évekre vagyunk a megjelenéstől.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)