Hirdetés

Nem várt veszteségek a Sonynál

|

A játékkonzolokkal foglalkozó divízió veszteségei meghaladják az előrejelzéseket, de még jól fogy a Playstation 2.

Hirdetés

A Sony múlt csütörtökön közzétett pénzügyi jelentése szerint a játékkonzol divizió 96,7 milliárd jen (847,6 millió dollár) vesztesége ellenére a cég nyeresége 90,5 milliárd jen (793,4 millió dollár) volt a pénzügyi évük első negyedévében. (A Sony is azt a metódust követi, mint például az Egyesült Államok kormánya: a pénzügyi évük októberben kezdődik, tehát az első negyedév 2007 október 1-jétől december 31-ig tart.) A Reuters szerint a Sony kiadott egy útmutatást a pénzügyi év hátralévő részére, amely szerint a játékkonzol divízió vesztesége összesen 100 milliárd jen lesz a pénzügyi évben. Lévén ezt az összeget már az első negyedévben majdnem elérték, a részlegnek nagyon sürgősen el kellene érnie a nullszaldót, vagy még inkább profitot kellene termelnie.

 

Tovább a teljes cikkhez >>> 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)