Hirdetés

Nem viccel a New Tales from the Borderlands, ha a gépigényről van szó

|

Teljesen komolyan gondolja a Gearbox játéka, hogy eltekint PC-nk megizzasztásától.

Hirdetés

Mi tagadás, van bennünk némi félsz a Tales from the Borderlands folytatása miatt, ugyanis ezúttal nem a Telltale Games írói felelnek a történetért, a karakterek jellemfejlődéséért, a dialógusokért és a poénokért, hanem a Gearbox csapata, amely szentül meg van róla győződve, hogy Claptrap vicces, mi több, ők maguk értenek ahhoz, hogyan kell megnevettetni a közönséget, amelyik infantilis poénok helyett valóban szórakoztató helyzetkomikumra és intelligens humorra vágyik.

Az október 21-én PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, valamint Nintendo Switchre is megjelenő New Tales from the Borderlands ugyanis új szereplőkre helyezi a hangsúlyt, akik felveszik a kesztyűt a Promethea bolygót megszálló Tediore fegyvergyár pribékjei, valamint mindenféle szörnyek és bűnözők ellen, miközben saját álmaikat üldözik.

Hirdetés

Mindazonáltal ne törjünk még pálcát a Gearbox alkotása felett közel 20 percnyi játékmenet alapján, mert még az is lehet, hogy végül méltó folytatást kapunk. És az már biztos, hogy az optimalizáltsága miatt nem kell különösebben aggódnunk.

New Tales from the Borderlands gépigény

New Tales from the Borderlands minimum gépigény

Operációs rendszer: Windows 10 64-bit

Processzor: Intel Core i5-4690K vagy AMD Ryzen 3 1300X

Memória: 8 GB RAM

Grafikus kártya: Nvidia GeForce GTX 960 4 GB vagy AMD Radeon RX 470 4 GB (DirectX 12)

Tárhely: 30 GB

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


New Tales from the Borderlands ajánlott gépigény

Operációs rendszer: Windows 10 64-bit

Processzor: Intel Core i7-4770 vagy AMD Ryzen 5 2600

Memória: 8 GB RAM

Grafikus kártya: Nvidia GTX 1060 6 GB vagy AMD Radeon RX 590 8 GB (DirectX 12)

Tárhely: 30 GB szabad hely

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)