Hirdetés

Nem viccelünk, a Biblia is felkerül a Steamre

|

A Szentíráshoz hamarosan még achievementek is érkeznek.

Hirdetés

Közeleg az év vége, és ezzel együtt a számvetés ideje is, amikor mindenki ellenőrzi, mit is sikerült valóra váltania fogadalmaiból, és cselekedetei mennyire voltak összhangban vállalásaival. Ennél bizony jobbkor nem is érkezhetne hát a Biblia a gamerek kedvenc platformjára. Valaki ugyanis úgy döntött, hogy kiadja a Szentírást a digitális játékboltban.

A világ legnagyobb példányszámban olvasott könyvét nemcsak lapozgatni lehet majd, hanem egyúttal hallgatható és játszható formátumot is kap a Valve piacterén.

Hirdetés

A szűkös büdzséből építkező játékosok örömmel vehetik tudomásul, hogy a Biblia futtatásával szinte bármelyik PC elboldogul, mi több, még dedikált grafikus kártyára sem lesz szükség, miivel gyakorlatilag csak szövegről és audio fájlokról van szó (az azokhoz fűződő integrált kvízzel együtt).

A legcsodálatosabb az egészben, hogy a "fejlesztő" még achievementeket is ígér, melyek a megjelenés után érkeznek. Hölgyeim és uraim, bizony már a Biblia is frissítéseket fog kapni. Micsoda csodálatos világban élhetünk mi. A The Bible megjelenésére november 14-én kerül sor.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)