Hirdetés

Nem viszi magával a Gearbox a Borderlands szériát

|

A 2K közleményben sietett tisztázni a Gearbox felvásárlásának egyik nagy kérdését.

Hirdetés

Nemrég adtuk hírül, hogy a svéd Embracer Group 1,3 milliárd dollárért megszerezte a Gearbox Software-t, a Brothers in Arms- és a Borderlands-széria fejlesztőjét. A fejlemények kapcsán az utóbbit kiadó 2K Games azóta hivatalos úton sietett leszögezni, hogy a felvásárlás nem változtat az eddigi partnerségen.

"Az egyesülés nem befolyásolja a 2K kapcsolatát a Gearbox-szal, sem a Borderlands IP-nél betöltött kiadói szerepünket, vagy bármelyik másik projektet, amin jelenleg a stúdióval dolgozunk. Bízunk benne, hogy folytathatjuk hosszú távú partnerségünket ezzel a hihetetlenül tehetséges csapattal, s hogy még sok izgalmas szórakoztató élményt nyújthatunk a játékosoknak világszerte."

- áll a cég szóvivőjének közleményében.

Hirdetés

A helyzet tisztázását azért láthatták szükségesnek, mert a Gearboxot felvásárló holding rendszerint a szintén házon belüli THQ Nordicen vagy Deep Silveren keresztül publikálja játékait, így sokan már azt pedzegették, hogy az üzlet következményeként a Borderlands kiadói jogai is gazdát cserélhetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)