Hirdetés

Nem zökkenőmentes a játékok átköltöztetése a Bethesda Launcherről a Steamre

|

Hiányzó DLC-k és nyomtalanul felszívódott különleges kiadások miatt panaszkodnak a pórul járt játékosok.

Hirdetés

Április 27-ei kezdettel elindította migrációs programját a Bethesda, melynek keretében május 11-éig áll módunkban a cég saját launcheréhez kötött játékainkat átköltöztetni a Valve platformjára. Ráadásul ezzel párhuzamosan még három ingyenes játékot is hozott a Steamre.

Nem kellett azonban sok időnek eltelnie ahhoz, hogy a jó hírhez rossz is társuljon. Bár nem mondhatni, hogy mindenkit egységesen érintene a probléma, de többen is arra panaszkodtak, hogy megvásárolt tartalmaik egy része valahol útközben elveszett, mások pedig el sem tudták kezdeni a folyamatot, mert a fiókok összekapcsolására tett kísérlet során hibaüzenet fogadta őket.

Hirdetés

Ez utóbbi akkor fordulhat elő, ha a Bethesda-fiókunkat egy olyan Steam-fiókhoz akarjuk csatolni, amelyikhez korábban már hozzákötöttek egy Bethesda-fiókot - állítja a Bethesda supportja. A FanByte beszámolója szerint volt olyan felhasználó, akinek a migrálást követően a Rage 2 Deluxe kiadása helyett a játék Standard változata jelent meg a Steam-könyvtárában, más csak a DLC-k nélkül tudta átköltöztetni a Doom Eternalt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A support szerint mindkét esetben az a megoldás, hogy a játékot telepítjük a Steamre, és akkor megjelennek a hiányzó tartalmak is, de egyelőre úgy fest, hogy ez nem mindenkinél válik be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)