Hirdetés

Nemcsak kibővíti, de még nehezebbé is teszi a Dark Souls III-at ez a mod

|

Ha esetleg újra elővennétek a From Software játékát, akkor érdemes lehet egy rajongói alkotást is letölteni hozzá.

Hirdetés

Gyakran még egy egészen remek játékot is jobbá tehetünk, ha kiegészítjük rajongói modokkal, és nem ritkák az olyan projektek sem, amelyek alaposan kibővítik az alapjáték világát. A 2016-os Dark Souls III-hoz például a napokban megjelent egy kiegészítés, ami kifejezetten sok aprósággal dobja fel a From Software sötét kalandját, határozottan érdemes lehet ránézni, ha esetleg valamilyen újdonságra vágynátok.

Hirdetés

A Raime1995 által összerakott Born From the Ashes mod úgy teszi nehezebbé a játékot, hogy több mint 1000 új ellenséget pakol le annak világában, így értelemszerűen több kihívással kell szembenézniük a játékosoknak. Emellett 28, egyedi tulajdonságokkal felruházott páncélzat is található a csomagban, sőt még vadonatúj weapon artokkal is találkozhatunk.

A fentieken túl a mod friss ikonokkal, leírásokkal és megújult kezelőfelülettel dobja fel a Dark Souls III-at, sőt egyes bossharcoknál még a zenét is kicseréli. Ha még többet szeretnétek megtudni a rajongói alkotásról, és esetleg le is töltenétek azt, akkor látogassatok el a fenti linkre!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)