Hirdetés

Német játékembargó várható

|

Ezek a németek már megint kitaláltak valamit... Az amerikai és japán példák, botrányok megtették a hatásukat náluk is. Most ugyanis erősen azon gondolkodnak az ottani honatyák, hogy a törvényhozás elé viszik az ügyet, és végre betiltatják az erőszakos játékokat azáltal, hogy állami felügyelet alá kerülne az ottani besorolási procedúra. A témát azután melegítették fel ismét, hogy az egyik Erfurt városi főiskolában 16 életet követelő ámokfutás történt, melynek az elkövető öngyilkossága jelentette a végét. A Német Interaktív Szoftverek Szövetségének elnöke szerint a jövőben nem lesznek "gyilkolós" játékok - ezeket ugyanis majd "felnőtteknek" cimkével fogják árusítani. Mi változik hát? És arról megfeledkezik a drága kormány, hogy a játékipar már túlnőtt a zeneiparon? Ez még az olyan fejlett országokban sem utolsó szempont, mint Németország.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)