Hirdetés

Német TOP 10 PC - Sacred 2 dominancia

|

A Nazionalelf és a Vaterland szeretete ezen a héten is kibérelt magának egy csücsköt a német játékosok szívében.

Hirdetés

Gott im Himmel! Se World of Warcraft, se Sims egy pc-s listán? Lehetséges ez? Úgy tűnik igen. Német barátainknál továbbra is a Sacred 2 viszi a prímet, de három olyan játék is megtalálható a felsorolásban, ami a labdarúgás jegyében született. A Spore és a Warhammer Online már állandó vendégnek számít. A Far Cry 2 még mindig sikertelenül próbál dobogóra kerülni, a Red Alert 3 pedig a középmezönybe fúrta be magát, míg a Fallout 3-nak csupán az utolsó pozíciót sikerült megszereznie. Úgy tűnik, a németeknek nem annyira szimpatikus egy harmadik világágés esetleges következményének megjátékosítása. Egy hét múlva okosabbak leszünk.

s2fa_templeguard__8__1.jpg


1. Sacred 2: Fallen Angel
2. FIFA 09
3. Football Manager 09
4. Far Cry 2
5. Warhammer Online: Age of Reckoning
6. Command & Conquer: Red Alert 3
7. Pro Evolution Soccer 2009
8. Sacred 2: Fallen Angel CE
9. Spore
10. Fallout 3
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)