Hirdetés

Németország a Sötétség ellen

|

A kissé epikus cím nagyon is földhözragadt tartalmat takar: a német Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle utasította a Take2-t, hogy húzzon ki vagy írjon át bizonyos részeket az Egyesült Királyságban már tegnap debütált Darkness nevezetű akció játékból.

Hirdetés

A német szervek bizonyos náci jelképek, karakteranimációk és egy szívkitépést bemutató kisfilm miatt tagadták meg a megfelelő besorolást. Előbbit még talán megérthetjük (erre tényleg nagyon háklisak, ha nem történelmi környezetben jön elő), de hogy az utóbbi helyett miért kell egy komolytalannak hangzó sárgás-zöldes köd köré épített lélekelszívást erőltetni, azt talán csak ők tudják.
Akit behatóbban érdekel az említett szervezet és a német játékbesorolás az erre fáradjon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)